• Brak w Magazynie Biatom
Toraf 500g Rzeżucha nasiona na kiełki DUŻA PACZKA wyrazisty smak
  • Toraf 500g Rzeżucha nasiona na kiełki DUŻA PACZKA wyrazisty smak
  • Toraf 500g Rzeżucha nasiona na kiełki DUŻA PACZKA wyrazisty smak
  • Toraf 500g Rzeżucha nasiona na kiełki DUŻA PACZKA wyrazisty smak
  • Toraf 500g Rzeżucha nasiona na kiełki DUŻA PACZKA wyrazisty smak
  • Toraf 500g Rzeżucha nasiona na kiełki DUŻA PACZKA wyrazisty smak

Toraf 500g Rzeżucha Nasiona na Kiełki DUŻA PACZKA wyrazisty smak

15,99 zł
Brutto

Toraf 500g Rzeżucha nasiona na kiełki DUŻA PACZKA wyrazisty smak Kiełki rzeżuchy mają wyraźny ostry smak, są bogatym źródłem witamin C, PP, P, B, oraz związków mineralnych takich jak potas, magnez, wapń, siarka i mikroelementy. Są silnym przeciwutleniaczem. Wzmacniają organizm, poprawiają stan skóry, paznokci i włosów

EAN: 5907595501743

Rabaty ilościowe

Ilość Rabat Jednostkowy Oszczędzasz
5 2% Do rabatu 1,60 zł
10 5% Do rabatu 8,00 zł
20 7% Do rabatu 22,39 zł
50 10% Do rabatu 79,97 zł
Ilość
Brak w Magazynie Biatom

Toraf 500g Rzeżucha nasiona na kiełki DUŻA PACZKA wyrazisty smak

Kiełki:

Kiełki rzeżuchy mają wyraźny ostry smak, są bogatym źródłem witamin C, PP, P, B, oraz związków mineralnych takich jak potas, magnez, wapń, siarka i mikroelementy. Są silnym przeciwutleniaczem. Wzmacniają organizm, poprawiają stan skóry, paznokci i włosów. Kiełki rzeżuchy działają pobudzająco na apetyt i trawienie, obniżają poziom cukru we krwi, z tego względu polecane są w szczególności cukrzykom.

Przygotowanie kiełków:

Produkcja kiełków w domu jest bardzo prosta do wykonania przy użyciu kiełkownicy Toraf. Postępując zgodnie z instrukcją obsługi kiełki są gotowe do spożycia po upływie 3-6 dni. Kiełkownika umożliwia jednoczesną uprawę 3 rodzajów kiełków. Dodatkowe informacji na stronie www.toraf.pl. Inną metodą produkcji kiełków jest produkcja kiełków w słoiku. W tym celu należy wypłukać nasiona następnie przesypać do wcześniej wyparzonego naczynia i zalać przegotowaną letnią wodą. Moczyć przez kilka godzin, potem wodę zlać, a nasiona wypłukać, naczynie nakryć gazą, obwiązać i odstawić w ciepłe (18-22°C), nie nasłonecznione miejsce. W tym czasie kiełki należy przepłukiwać 2 razy dziennie wodą. Kiełki są gotowe do spożycia przy długości ok. 1-2 cm, po 3-6 dniach.

Zalety zamykania strunowego:

  • ochrona przed rozsypaniem
  • ochrona przed zawilgoceniem produktu
  • możliwość wielokrotnego, szczelnego zamykania

Pakowane w BIO opakowanie typu DOYPACK z zamknięciem strunowym.

opakowanie 500g

Opis

Waga (g)
500

Specyficzne kody

EAN13
5907595501743
Komentarze (0)