Toraf 100g Rukola nasiona na kiełki DUŻA PACZKA afrodyzjak
  • Toraf 100g Rukola nasiona na kiełki DUŻA PACZKA afrodyzjak
  • Toraf 100g Rukola nasiona na kiełki DUŻA PACZKA afrodyzjak
  • Toraf 100g Rukola nasiona na kiełki DUŻA PACZKA afrodyzjak
  • Toraf 100g Rukola nasiona na kiełki DUŻA PACZKA afrodyzjak
  • Toraf 100g Rukola nasiona na kiełki DUŻA PACZKA afrodyzjak
  • Toraf 100g Rukola nasiona na kiełki DUŻA PACZKA afrodyzjak

Toraf 100g Rukola Nasiona na Kiełki DUŻA PACZKA afrodyzjak

12,99 zł
Brutto

Toraf 100g Rukola nasiona na kiełki DUŻA PACZKA afrodyzjak nasiona na kiełki Eruca Satiiva. Błonnik i kwas tłuszczowy omega-3 zawarte w kiełkach rukoli stymulują apetyt, ułatwiają trawienie, oczyszczają organizm z toksyn, wzmacniają układ odpornościowy, poprawiają krążenie oraz mają działanie bakteriobójcze oraz przeciwnowotworowe

EAN: 5907595509343

Rabaty ilościowe

Ilość Rabat Jednostkowy Oszczędzasz
5 2% Do rabatu 1,30 zł
10 5% Do rabatu 6,50 zł
20 7% Do rabatu 18,19 zł
50 10% Do rabatu 64,96 zł
Ilość
W magazynie Biatom

Toraf 100g Rukola nasiona na kiełki DUŻA PACZKA afrodyzjak Eruca Satiiva.

Kiełki – Rukola


Błonnik i kwas tłuszczowy omega-3 zawarte w kiełkach rukoli stymulują apetyt, ułatwiają trawienie, oczyszczają organizm z toksyn, wzmacniają układ odpornościowy, poprawiają krążenie oraz mają działanie bakteriobójcze oraz przeciwnowotworowe. Kiełki rukoli podobnie jak same liście są stosowane jako afrodyzjak. Ponadto kiełki rukoli są bogatym źródłem mikro elementów taki jak cynk, fosfor, magnez, miedź, potas, siarka, wapń, żelazo i witamin: A, C, K, B. Kiełki rukoli o przyjemnym smaku można spożywać na zimno, jak i na gorąco. Stosuje się je: do kanapek, makaronów, sałatek, serów, sosów oraz jako dodatek do zup.

Przygotowanie kiełków:

Produkcja kiełków w domu jest bardzo prosta do wykonania przy użyciu kiełkownicy Toraf. Postępując zgodnie z instrukcją obsługi kiełki są gotowe do spożycia po upływie 3-6 dni. Kiełkownika umożliwia jednoczesną uprawę 3 rodzajów kiełków. Dodatkowe informacji na stronie www.toraf.pl. Inną metodą produkcji kiełków jest produkcja kiełków w słoiku. W tym celu należy wypłukać nasiona następnie przesypać do wcześniej wyparzonego naczynia i zalać przegotowaną letnią wodą. Moczyć przez kilka godzin, potem wodę zlać, a nasiona wypłukać, naczynie nakryć gazą, obwiązać i odstawić w ciepłe (18-22°C), nie nasłonecznione miejsce. W tym czasie kiełki należy przepłukiwać 2 razy dziennie wodą. Kiełki są gotowe do spożycia przy długości ok. 1-2 cm, po 3-6 dniach.

Zalety zamykania strunowego:

  • ochrona przed rozsypaniem
  • ochrona przed zawilgoceniem produktu
  • możliwość wielokrotnego, szczelnego zamykania

Pakowane w BIO opakowanie typu DOYPACK z zamknięciem strunowym.

opakowanie 100g

Opis

Waga (g)
100

Specyficzne kody

EAN13
5907595509343
Komentarze (0)