• Brak w Magazynie Biatom
Toraf 500g Rzodkiewka China Rose nasiona na kiełki DUŻA PACZKA
  • Toraf 500g Rzodkiewka China Rose nasiona na kiełki DUŻA PACZKA
  • Toraf 500g Rzodkiewka China Rose nasiona na kiełki DUŻA PACZKA
  • Toraf 500g Rzodkiewka China Rose nasiona na kiełki DUŻA PACZKA
  • Toraf 500g Rzodkiewka China Rose nasiona na kiełki DUŻA PACZKA
  • Toraf 500g Rzodkiewka China Rose nasiona na kiełki DUŻA PACZKA
  • Toraf 500g Rzodkiewka China Rose nasiona na kiełki DUŻA PACZKA

Toraf 500g Rzodkiewka China Rose Nasiona na Kiełki DUŻA PACZKA

29,95 zł
Brutto

Toraf 500g Rzodkiewka China Rose nasiona na kiełki DUŻA PACZKA Kiełki rzodkiewki mają wyraźny ostry smak, są bogatym źródłem witamin C, PP, P, B, oraz związków mineralnych takich jak potas, magnez, wapń, siarka i mikroelementy. Są silnym przeciwutleniaczem. Wzmacniają organizm, poprawiają stan skóry, paznokci i włosów.

EAN: 5907595510226

Rabaty ilościowe

Ilość Rabat Jednostkowy Oszczędzasz
5 2% Do rabatu 2,99 zł
10 5% Do rabatu 14,97 zł
20 7% Do rabatu 41,93 zł
50 10% Do rabatu 149,74 zł
Ilość
Brak w Magazynie Biatom

Toraf 500g Rzodkiewka China Rose nasiona na kiełki DUŻA PACZKA

Nasiona na kiełki rzodkiewki:

Kiełki rzodkiewki dzięki dużej ilości witaminy C, ( zawierają jej 2 razy więcej niż korzeń rzodkiewki), podnoszą odporność organizmu. To świetny lek na przeziębienie, mający również działanie wykrztuśne.

Przygotowanie kiełków:

Produkcja kiełków w domu jest bardzo prosta do wykonania przy użyciu kiełkownicy Toraf. Postępując zgodnie z instrukcją obsługi kiełki są gotowe do spożycia po upływie 3-4 dni. Kiełkownika umożliwia jednoczesną uprawę 3 rodzajów kiełków. Dodatkowe informacji na stronie www.toraf.pl. Inną metodą produkcji kiełków jest produkcja kiełków w słoiku. W tym celu należy wypłukać nasiona następnie przesypać do wcześniej wyparzonego naczynia i zalać przegotowaną letnią wodą. Moczyć przez kilka godzin, potem wodę zlać, a nasiona wypłukać, naczynie nakryć gazą, obwiązać i odstawić w ciepłe (18-22oC), nie nasłonecznione miejsce. W tym czasie kiełki należy przepłukiwać 2 razy dziennie wodą. Kiełki są gotowe do spożycia przy długości ok. 1-2cm, po 3-4 dniach.

Zalety zamykania strunowego:

  • ochrona przed rozsypaniem
  • ochrona przed zawilgoceniem produktu
  • możliwość wielokrotnego, szczelnego zamykania

Pakowane w BIO opakowanie typu DOYPACK z zamknięciem strunowym.

opakowanie 500g

Opis

Waga (g)
500

Specyficzne kody

EAN13
5907595510226
Komentarze (0)