Marki
Agrecol 1,2kg Specjalistyczny nawóz do pomidorów i papryki
  • Agrecol 1,2kg Specjalistyczny nawóz do pomidorów i papryki

Agrecol 1,2 kg Specjalistyczny nawóz do pomidorów i papryki

16,99 zł
Brutto

Łatwo przyswajane przez rośliny składniki zawarte w  nawozie, wspomagają tworzenie się zawiązków owoców, istotnie zwiększając plony. Proporcje składu gwarantują nieodkładanie się w częściach jadalnych szkodliwych związków mineralnych.

EAN: 5902341002161

Rabaty ilościowe

Ilość Unit discount Oszczędzasz
5 2% Do 1,70 zł
10 5% Do 8,49 zł
20 7% Do 23,78 zł
50 10% Do 84,94 zł
Ilość
Obecnie brak na stanie

Agrecol 1,2kg Specjalistyczny nawóz do pomidorów i papryki, przeznaczony do stosowania w uprawach gruntowych, szklarniach i tunelach foliowych. Zaspokaja potrzeby odżywcze roślin zarówno na etapie rozsad jak i roślin owocujących. Profesjonalnie dobrane składniki oraz właściwa dawka potasu wpływają na zwiększone owocowanie, gwarantując uzyskanie wysokich plonów. Jego pełnowartościowy skład w pełni pokrywa zapotrzebowanie roślin na makro i mikroskładniki pokarmowe. Systematyczne stosowanie nawozu wzmacnia odporność roślin na choroby, a owoce są dorodne, dobrze wybarwione oraz wyjątkowo smaczne i aromatyczne.

Stosowanie:

Rośliny należy nawozić przez cały okres wegetacji co 2-3 tygodnie. Dawka stosowanego nawozu jest zależna od sposobu uprawy, a więc:

- przed posadzeniem jako dodatek do podłoża w dawce 80-100g nawozu na 1m2,

- uprawy w gruncie - stosować 30g nawozu na 1m2, czyli 5-15g na 1 krzak,

- uprawy pod osłonami - stosować 45g nawozu na 1m2, czyli 10-20g na 1 krzak.

Nawóz w miarę równomiernie rozsypać wokół rośliny i w miarę możliwości wymieszać z podłożem, po czym obficie podlać.

Owoce po uprzednim umyciu można spożywać bezpośrednio po nawożeniu, ponieważ nawóz nie powoduje nadmiernego gromadzenia się azotanów w roślinach.

Opakowanie 1,2 kg.

Opis

Waga
1,2 kg

Komentarze

Napisz swoją opinię

Agrecol 1,2 kg Specjalistyczny nawóz do pomidorów i papryki

Łatwo przyswajane przez rośliny składniki zawarte w  nawozie, wspomagają tworzenie się zawiązków owoców, istotnie zwiększając plony. Proporcje składu gwarantują nieodkładanie się w częściach jadalnych szkodliwych związków mineralnych.

Napisz swoją opinię